Saturday, January 24, 2009

DISCOGRAPHY (COMPILATION): KEUNGGULAN (2006)
















3 comments:

  1. Sepanjang malam keresahan memang best giler. Aku jadi jatuh cinta pada vokal shima.. Agaknya, bila lagi Shima akan buat live appearance ye??.. Anyway, to Shima whatever you do, please... don't loose that voice..

    ReplyDelete
  2. Din,

    U r certainly right, sy mula2 minat Shima & jatuh cinta dgn suara beliau lepas dengar lagu Sepanjang Malam Keresahan lah. Masa tu saya Form 3.

    Sebelum tu sy x suka langsung dengan Shima sbb sy peminat setia Ella masa tu. Tapi bila dengar lagu tu di radio, terus sy cari album tu & ternyata beliau jauh lebih berbakat dari Ella.

    Hingga sekarang sy hanya meminati 3 org penyanyi je di Msia, Shima, Ellah & Wohnen.

    ReplyDelete
  3. Sy minat beliau dr kecik..kecik yg sgt kecik..umur 4tahun(1997)..sy minat beliau dsebabkn beliau jga mrupakn idola ibu sy..sy prnh dperagakn dgn gaya spt beliau smasa sy kecik oleh ibu sy..dn shgga skrg sy dn ibu sy still pminat setia Shima..

    ReplyDelete